Wat brengt Triggercoaching jou?

Triggercoaching blijkt effectief te zijn voor wie te maken heeft met belemmerende patronen, zoals een negatief zelfbeeld, stress, burnout en angst. Veelal zijn deze patronen onbewust. Bij Triggercoaching werken we met deze onbewuste patronen of met bewuste patronen die je mentaal niet of moeilijk kunt veranderen in adequaat gedrag. Via Triggercoaching blijken mensen in staat te zijn in korte tijd dit hinderlijk mechanisme te laten verdwijnen. Hierdoor komen zij veel meer tot hun recht in hun functie en ook privé werkt dit uiteraard door.

Belemmerende patronen kom je vaak tegen als je stress ervaart, zoals bijvoorbeeld bij veranderingen in je werk of je privé. Iedereen heeft daar wel mee te maken: een nieuwe baan, reorganisatie, vader of moeder worden en andere elementen van persoonlijke ontwikkeling.
Triggercoaching kan hiervoor met name in een individuele setting veel betekenen. Ook in kleine groepen kan Triggercoaching een positieve bijdrage leveren aan dit proces.

Waarom is Trigger coaching zo waardevol?


Ik werk al vele jaren met EMDR, ik sta telkens weer versteld van het geweldige effect dat het op mensen heeft. Het mooie is dat het ook op lange termijn doorwerkt; het creëert een duurzame verankering van de nieuwe inzichten . En omdat het snel resultaat geeft is het een methode die mij erg aanspreekt. Vandaar ook dat ik de Triggercoaching heb ontwikkeld voor organisaties. Ineffectief gedrag is tenslotte een grote faalfactor en ondermijning van succes voor organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat Triggercoaching een belangrijk instrument is voor organisaties. Want welke organisatie wil niet dat mensen in hun kracht staan? En dat zij hun emoties kunnen hanteren? En misschien nog wel het belangrijkste, dat iedereen met plezier elke dag aan het werk is? Voor de hand ligt dat hiermee het ziekteverzuim ook flink gereduceerd kan worden.

Wilt u ook eens ervaren wat Triggercoaching voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@triggercoaching.nl of bel 06-13223839.
 

Sprong