Zakelijke trainingen en workshops 

Zoekt u een trainer of coach die mensen werkelijk weet te raken? Iemand met veel ervaring qua werk én privé? Iemand die de pijnplek snel weet te traceren? Iemand die veiligheid kan creeëren tijdens een training of workshop? Dan ben ik graag bereid mee te kijken wat ik voor u kan betekenen op het gebied van:

  • Communicatie vaardigheden
  • Samenwerking 
  • Feedback geven en ontvangen
  • Omgaan met conflicten
  • Het beste uit jezelf halen
  • Stresshantering
  • Veiliger werkomgeving creeeren.

Belbin teamrollen

Als ondersteuning bij training en coaching werk ik vaak met de Belbintest. Een geweldige inzichtgevende methode die gebaseerd is op jarenlang onderzoek. Onder leiding van Meredith Belbin is uitgebreid onderzoek gedaan naar welke mechanismen bepalend zijn voor het succes - of gebrek aan succes - van teams. Wat helder werd is dat juist het verschil in kwaliteiten en in  persoonlijkheden dé essentiele succesfactor is. 

Wat me vooral in deze methode aanspreekt is de waarderende manier; je kwaliteiten volop benutten en dingen waar niet je hart ligt, laten voor wat het is door dit bijvoorbeeld te delegeren. Het geeft woorden aan wat je eigenlijk al weet over jezelf, maar wellicht nog niet eerder zo bewust van bent geweest. 

Uiteindelijk wil vrijwel iedereen toch zoveel mogelijk vanuit je eigen kwaliteiten, een bijdrage leveren in je werk? En ook gewaardeerd worden om wat jij met je meebrengt? Het maakt je blij, geeft energie en levert veel op voor jezelf én voor het bedrijf. 

logo Belbin

 

En verder:
Sinds 2015 ben ik ook trainer bij ZakelijkeWorkshops.nl en www.zakelijketrainingen.nl 

Deze organisatie biedt meer dan 50 trainingen en workshops aan op het gebied van Leiderschap, Teambuilding, Persoonlijke Effectiviteit, Communicatie en Creativiteit & Fun. Je kunt daar ook jaarabonnement afsluiten of gebruik maken van de combi deal met extra gunstige tarieven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susan Amoraal van ZakelijkeWorkshops.nl via mail of 015 - 364 97 91.