Ervaringen van cliënten 

Man, 52 jaar
De waarde van Triggercoaching voor mij zit vooral in het feit dat het me aan het denken heeft gezet. Of misschien beter uitgedrukt.....aan het voelen heeft gezet. Ik geloof in het feit dat het verleden je heeft gemaakt tot wie je bent en dat terugkijken weinig zin heeft. Daar ben ik eerlijk gezegd (deels) op teruggekomen. Omdat sommige belevenissen in het verleden bij mij hebben geleid tot overtuigingen die "geluk" en "functioneren" in het heden en de toekomst in de weg zitten. Willeke heeft mij dat inzicht gegeven en geholpen stappen te zetten te veranderen op een manier die ik zelf wil. Op een hele plezierige en positief confronterende manier.

Vrouw, 46 jaar
Door met compassie en oprechte belangstelling te luisteren wist Willeke op professionele en empathische wijze in zeer korte tijd door te dringen tot de kern van mijn probleem.
Vervolgens gaf zij mij met rust en wijsheid waardevolle inzichten die mij grote stappen vooruit hielpen op mijn pad van persoonlijke groei en geluk. Dat gun ik een ieder.

Man, 32 jaar
Al een lange tijd liep ik met een rugzak van 30kg rond. Ik had het gevoel dat ik maar niet verder kwam in mijn leven. Het leek alsof ik continu tegen een muur opliep, een muur van emotionele blokkades die ontstaan zijn door gebeurtenissen in mijn leven. Ik heb diverse cursussen ervaren zoals NLP, stresscounselling, training conflicthantering & mediation en tig boeken gelezen die op dat moment gevoelsmatig me verder zouden kunnen helpen.

Alleen dat laatste stuk om die muur af te breken dat kon ik zelf niet. Ik heb toen contact opgenomen met Willeke en een intake gesprek ingepland. Tijdens het gesprek kwam ter sprake dat Triggercoaching een uitstekende techniek zou zijn om mij te helpen die rugzak af te doen en het muurtje af te bouwen. Na twee sessies heb ik dankzij de methode mezelf weer kunnen accepteren en vergeven. De emotionele blokkades die ik met me meedroeg zijn doorbroken. Ik voel me goed, ik voel me super en voel me weer vol energie en levenskracht.

Vrouw, 42 jaar
Ik ben bij Willeke terecht gekomen nadat ik enkele weken daarvoor een avond had overgewerkt en naar huis wilde gaan toen er opeens een verwarde man voor me stond in het kantoorgebouw waar ik werk. Ik ben weggekomen maar vond het sindsdien lastig om naar mijn werk te gaan. Het was alsof de gevoelens van die gebeurtenis steeds opnieuw terugkwamen zodra ik het gebouw binnenstapte. Het is ongelooflijk hoe snel Triggercoaching effect had. Eén sessie was voldoende en ik ga nu weer met plezier naar mijn werk!

Vrouw, 31 jaar
Vorig jaar november kwam ik bij Willeke terecht op aanraden van een collega. Ik zat niet lekker in mijn vel, had hele heftige hoofdpijn sinds een halfjaar.
Ik kwam erachter dat ik te veel dingen had opgekropt, emoties had weggestopt. Willeke liet me kennismaken met Trigger coaching. Ik vond het heel spannend, weet ik nog. Ik ben heel blij dat ik het heb ondergaan, ook al zag ik er soms heel erg tegenop, omdat er bij mij veel emoties loskwamen. Met behulp van Willeke sta ik weer beter in het leven. Ik kan dingen meer loslaten en relativeren.
De manier waarop Willeke werkt, vind ik zeer prettig: ze is transparant, zonder oordeel, geeft vertrouwen en houdt op een prettige manier een spiegel voor.

Dankjewel Willeke en tot over een paar maanden!

zonsondergang armen open

Interesse in meer ervaringen? Klik hier.